Minőségi mérőeszköz kalibrálás gond nélkül.

Szponzorált tartalom

Kalibrálás

Amennyiben Ön autószervizet üzemeltet, akkor mindenképpen szüksége lesz nem kevés működő szerszámra, berendezésre – megközelítőleg úgy 2-7 ezer (!) darabra. Ezeknek az eszközöknek egy jó része részt vesz aztán a napi ügymenetben is, így aztán mindig megfelelően kell működniük, hiszen jó munkát csakis ennek fejében lehet elvárni a szerviztől. Az említett több ezer eszköz közül akár 80 elemre is rúghat azon dolgok száma, melyeknél idővel kalibrálás kell, hogy bekövetkezzen.

Válassza a Tools Controlt!

A sikeres szervizelés egyik alapfeltétele az, hogy az ember olyan szervizet válasszon, ahol minden adott a diagnosztizáláshoz. A tudatos fogyasztó, aki ma már pontos információk alapján tájékozódik, lehet, hogy legközelebb inkább másik szerviz mellett dönt akkor, ha azt látja, hogy egy adott műhely esetében hiányosságok tapasztalhatóak. Ne engedje, hogy mindez megessen Önnel! Válassza a Tools Controlt annak érdekében, hogy a szakmai felülvizsgálat rendben meg tudjon történni!

Miért éri meg a felülvizsgálatért fizetni?

Ezt a kérdést minden szerviztulajdonos felteszi magának – s a legtöbben arra jutnak, hogy azért, mert ezzel a befektetéssel (mert voltaképpen befektetésről van szó) el lehet azt érni, hogy a szerviz megkímélje magát egy későbbi, nagyobb kiadástól. Hiszen ha egy eszköz javítható lenne, ám a hiba nem derül ki, mert nem kerül sor vizsgálatra, ott utólag mindenképpen új eszközzel kell pótolni a kiesett régit. Az előre gondolkodás, az előrelátás ezen a téren is kifizetődő tehát.

A Tools Control automatizálni tudja a feladatokat

A Tools Control esetében rendkívül jól felszerelt labor és képzett szakembergárda áll rendelkezésre ahhoz, hogy a minőségi mérőeszköz kalibrálás gond nélkül meg tudjon történni. A labor éves szinten több, mint 10 ezer eszköznek a vizsgálatát tudja ellátni, mely így nagyon sok szervizet képes felmérni.

Hogyan néz ki az a szolgáltatás, amit a cég nyújtani tud?

Magában foglal akkreditálást, hitelesítést, mérést, kalibrációt és ellenőrzést is. A Tools Control közel 130 különböző típusú berendezéssel képes „elbánni”, így szinte biztosan nem akad majd olyan eszköz, ami láttán a cég visszakozni lenne kénytelen.

Spóroljon magának időt!

Az idő mindenütt pénzt jelent, így ha valahol lehetővé válik időt spórolni (mondjuk a szükséges kalibrálással), ott érdemes lesz ezügyben jó döntést hozni.