Az új szaunaház a vendégeink kedvence lett!

szaunaház
szaunaház

A Balaton déli partján található apartmanunk valaha a turisták kedvenc helye volt. A nyári hónapokban szinte minden hétre volt foglalásunk. Élveztük a vendégek örömét, ahogy látszott rajtuk, mennyire kedvelik a Balaton közelségét és az apartman nyújtotta kényelmet. Azonban az utóbbi években észrevettük, hogy a foglalások száma csökkenni kezdett. Eleinte azt hittük, hogy ez csak egy átmeneti visszaesés, de amikor a helyzet nem javult, rájöttünk, hogy változtatnunk kell valamin.

Elkezdtünk felmérni a konkurenciát, hogy megértsük, miért választják a vendégek inkább a többi szálláshelyet. Meglepődve tapasztaltuk, hogy sok hasonló méretű apartman igyekszik extra szolgáltatásokat nyújtani a vendégeinek. A modernizált belső terek, a kényelmi szolgáltatások és különféle extrák vonzották a turistákat. Ekkor jött az ötlet: valami különlegessel kell előállnunk, hogy újra versenyképesek legyünk.

Hosszas gondolkodás után arra jutottunk, hogy egy szaunaház tökéletes kiegészítése lenne az apartmanunk kertjének. Nemcsak a téli időszakban lenne vonzó, de a hűvösebb nyári estéken is kellemes kikapcsolódást nyújtana a vendégeknek. Felvettük a kapcsolatot a Simonházak csapatával, akikről korábban már hallottunk pozitív visszajelzéseket. Megkeresésünkre azonnal reagáltak, és egy személyes találkozót szerveztek, hogy megbeszéljük az elképzeléseinket. Continue reading » Az új szaunaház a vendégeink kedvence lett!