Az egyedi póló nyomtatás révén megvalósult a vízióm!

Szponzorált tartalom

egyedi póló
egyedi póló

Vágyai, elképzelései mindenkinek vannak, aki az ellenkezőjét állítja, az vagy hazudik, vagy tényleg megvan mindene. Van, aki jobb kocsit szeretne, mások saját házat vagy világ körüli utat, én azonban egyszerűbb dolgokban gondolkodom: a saját elképzeléseimet, vízióimat szeretném pólókon, ruhadarabokon viszontlátni. Ez talán nem hangzik olyan nagy léptékűnek, de nekem a világot jelentené. Kicsi koromtól kezdve imádok rajzolni, és állítólag jó is vagyok benne, és pár éve felmerült bennem egy saját webshop elindítása, ahol az általam tervezett pólókat árulnám. Igen ám, de ahhoz előbb le is kellett tesztelnem a mintáimat, hogy a gyakorlatban működnek-e, és ebben volt óriási segítségemre a lolmarkt.hu pólókészítő műhely. Ha egyedi pólónyomtatása téma, akkor ők az igazi királyok, ezt már megtapasztaltam. Ugyanis mindamellett, hogy kiváló munkát végeznek, még plusz megterhelést nem kell vállalnom, hiszen a házhoz szállítással nem megy el feleslegesen az időm a kész cuccokért rohangálás miatt.

Egy barátomnak adtam elő ezt a nagyra törő tervemet egy összejövetel alkalmával, és akkor már egy olyan póló volt rajtam, aminek a mintáját én magam alkottam. Az az igazság, hogy direkt nem hívtam fel rá a figyelmet, kíváncsi voltam rá, hányan veszik észre, hány kritikát kapok rá, és szerencsére nagyon pozitív lett a visszajelzés! Így hát már volt értelme elkezdenem kérdezősködni, hol is lenne érdemes a prototípusaimat legyártatni. Az elsőt egy egyszerű, plázás pólónyomdában csináltattam, és bár jó lett, de nagyon drága volt. Mondhatni, aránytalanul, mert ennyit még akkor sem szívesen áldozok rá, ha magamnak készítem. Viszont ez a barátom rendszeresen rendel magának egyedi darabokat, így innen jött a gondolat, hogy talán tőle kérhetek tanácsot. Be is jött a dolog, hiszen megismertette velem a fentebb emlegetett oldalt, ahol az egyedi póló nyomtatás az egyik legkiemeltebb szolgáltatás!

Nagyon egyszerű a dolog, ugyanis ha van valamilyen terved, elképzelésed, akkor azzal megkeresheted őket, és abban az esetben, ha mondjuk, nem igazán konyítasz a grafikához, de van egy jó ötleted, a saját szakembereik is el tudják készíteni neked a mintádat. Ehhez képest nekem kilométernyi előnyöm volt, hogy magamnak terveztem és alkottam a mintákat, és így nem kellett nagyon hosszasan tárgyalnom a dologról, szinte rögtön tudták is használni, amit küldtem. Borzasztóan örültem neki, úgyhogy vérszemet kaptam, és mindjárt három próbadarabot is készíttettem velük! Így megúsztam egy csomó felesleges kört, és emellett gyarapodtam több új darabbal is! Kiszállítással kértem, mert munka mellett nemigen van időm rohangálni, de amikor megkaptam a csomagot, szemem-szám nyitva maradt! Tökéletesek lettek, egyetlen panaszszavam sem lehetett rájuk! Pont olyanok voltak, mint amilyennek elképzeltem őket, sőt, fizikai formájukban látva kicsit még jobbak is! Így már sokkal bizakodóbb vagyok a jövőre nézve, hiszen ha a terveim ennyire jól működnek, akkor lehet fantázia az elképzelésemben!