Gázkészülék szerelő járt a háznál, de csak elővigyázatosságból.

Szponzorált tartalom

gázkészülék szerelő
gázkészülék szerelő

Számomra az, hogy minden évben gázkészülék szerelő jön a házunkhoz, nem azt jelenti, hogy bármi problémánk lenne a berendezéseinkkel, hanem csak sokkal inkább azt, hogy egy kicsit túlzottan is óvatos vagyok. De őszintén szólva úgy érzem, hogy megvan rá az okom.

Egy békés kora őszi hétvégén éppen hazafelé tartottunk a családdal egy rövid kirándulásból. Mindannyian elmentünk egy autóval, senki sem maradt otthon. Amikor viszont begördültünk az utcába mindegyikünket letaglózta a látvány: a házunk előtt 3 tűzoltó autó és 2 mentő állt. Míg odaértünk néma csend volt az autóban, mert nem lehetett látni, hogy melyik oldalon ég és micsoda. Aztán odaértünk és megláttuk: a szemben lévő családi háznak égett a középső épülete. A gyerekeket úgy kellett kimenteni, a nagyobbik az erkélyről volt kénytelen kiugrani. De mi okozhatott tüzet egy látszólag fullos családi házban, ahol gombnyomásra nyílik a kertkapu és a garázs és azt hiszed, hogy minden a legmodernebb és legjobb minőségből lett választva? Hát bizony felrobbant a kazán. Hogy megelőzhető lett-e volna ez a baleset? A szakértők szerint igen. Nekem nem tisztem ezt megítélni, nem is értek hozzá, de tény, hogy azóta kivétel nélkül minden évben megnézetek minden gázkészüléket a gázkészülék szerelővel.

A vizgazfutesszerelo24.hu csapatát szoktam hívni, mert ők gyorsan reagálnak és pontosan dolgoznak, ráadásul nagyon jó áron, ami azt hiszem, hogy manapság ritka párosítás. Bár az ő elvük szerint ez lenne a sztenderd, ahogyan azt a honlapjukon is hirdetik: garanciát vállalnak a munkájukra és az általuk beüzemelt és megszerelt berendezésekre, mert abban hisznek, hogy a megrendelőnek és nekik is az a legjobb, ha nem kell állandóan visszajárni sziszifuszi dolgokat javítani. Egyszer kell becsületesen megcsinálni a feladatot és kész, utána mindenki boldog, aztán majd találkozzunk jövőre megint, amikor ellenőrizzük a berendezések helyes és szabályos működését.

A gázkészülék szerelő is mindig örül annak, hogyha talál valakit, aki így gondolkodik, mert sajnos nem ez a jellemző. De ez valahol érthető, hiszen nehéz megbízható szerelőket kifogni – én ezért tartom meg már jó ideje a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát, ahol már több, mint 30 év szakmai tapasztalattal állnak hozzánk és segítenek a problémák kijavításában és a galibák megelőzésében.

Volt már olyan, hogy cserélni kellett egy apró alkatrészt az egyik konvektorban, ami nem élet-halál kérdése, de lényegesen megkönnyítette, hogy be tudjam gyújtani a rendszert. Aztán olyan is volt, hogy ki kellett tisztítani a gázkészüléket, mert olyan szennyeződések voltak benne, ami nem igazán tett volna jót a működésnek és hát valószínűleg okozott is volna problémát a tél során. Aztán persze olyan év is volt, hogy a gázkészülék szerelő csak egy pillantást kellett, hogy vessen a rendszerre, mert minden megfelelően működött és így az ő feladata is egyszerű volt, de mégis nagyon fontos: nyugodt szívvel fűtöttük fel a házat és használtuk a gázkészülékeket az egész szezonban.

Lehet, hogy egy kicsit túlgondolom ezt a kérdést, de azt hiszem, hogy ebben a témakörben nem lehet elég elővigyázatos és óvatos az ember. Hiába vannak már modern berendezések és jelzők arra az esetre, ha gond lenne, mindig ott lesz az a „de mi van, ha…” . Éppen ezért én a mostani szezon elején is kihívom a gázkészülék szerelő kollégát a vizgazfutesszerelo24.hu oldalról és nagyon remélem, hogy ismét csak át kell néznie a rendszert és semmilyen működési rendellenességet sem fog találni.