Hajóbérlés Balaton árak különböző hajókhoz.

Szponzorált tartalom

hajóbérlés Balaton
hajóbérlés Balaton

A hajózás szerelmesei közül sokan rendelkeznek saját hajóval, amivel ha kedvük támad és az időjárás is kedvező, akkor egyszerűen csak kihajóznak. Vannak mások, akiknek megvan a hajós jogosítványa, de saját hajójuk nincsen, számukra és azoknak, akik kapitánnyal utaznának a bérlés lehet az ideális megoldás. Gyakorlatilag semmi akadálya annak, hogy vitorlázzunk, hiszen bérelhetünk hajót vagy befizethetünk egy túrára is.

A hajóbérlés Balaton árak szempontjából eltérő lehetőségeket kínál, hiszen attól függően, hogy milyen típusú hajót szeretnénk bérelni, illetve hány napra, úgy az ár is változik. A legújabb modelleken élvezhetjük a gyönyörű balatoni tájat és a vizet, ami egyedülálló élményekkel szolgál azok számára is, akiknek eddig még nem volt része hasonló programban.

Semmi gond, ha esetleg valakinek nincs jogosítványa és nem vezethet hajót, mert nekik sem kell lemondaniuk a vitorlázásról, hiszen hajó bérelhető kapitánnyal is. A túrahajók kialakítása folytán ideális választásnak bizonyulnak a szűkebb baráti társaságok, családok számára, akik egy minden szükséges holmival felszerelt túrahajón élvezhetik a nyaralást.

Ne gondolja senki, hogy a hajóbérlés arról szól, hogy állandóan úton vagyunk a vízen, hiszen igény szerint ki lehet kötni a legszebb balatoni településeken, ahol megtekinthetőek a helyi látványosságok, részt vehetünk izgalmas programokon és megmártózhatunk a legszebb helyeken is, ahová egyébként hajó nélkül nehezen lehetne eljutni.

A hajóbérlés Balaton esetében online foglalással megoldható, mindössze ki kell választani a megfelelő időpontot és megadni, hogy hány fővel tartunk igényt a bérlésre. Az sem mindegy, hogy mekkora és milyen típusú hajót szeretnénk bérelni, melyhez hasznos útmutatót biztosít a balatoni-hajoberles.hu oldal, ahol egyúttal a hajóbérlési árakat is megtekinthetjük.

A sportosabb közönségnek a Füredyacht Charter sporthajói biztosítják a kivételes élményt. Érdemes minél előbb kitalálni, hogy mit is szeretnétek pontosan, hiszen sokan várnak arra, hogy bérelt hajóval szeljék a balatoni habokat, esetenként már egy évre előre is célszerű lehet a foglalást hivatalossá tenni! Természetesen a charter felkészült minden eshetőségre, ezért ha a foglaltságot nézegetve úgy látod, hogy nincs olyan szabad hajó, ami elnyerte volna a tetszésedet, akkor vedd fel velük a kapcsolatot és segítenek megoldani, hogy megtaláld, amire vágysz.

Vannak szervezett vitorlástúrák is, amelyeket kapitánnyal és már előre megtervezett programokkal lehet igénybe venni. Ezek időtartama és ára is változó, ugyanakkor a helyszínek, az útvonalak is változatos megoldásokat kínálnak a hajózni vágyók számára. Tekintsd meg a hajóbérlés Balaton ajánlatokat, a bérelhető hajókat és bérlési feltételeket online és foglalj egyszerűen, otthonról! Bármilyen egyéb kérdés esetén bizalommal fordulhatsz a Füredyacht Charter felé.