Székhely bérlés – vagy inkább csak cím bérlés?

Szponzorált tartalom

székhely bérlés
székhely bérlés

A valóságban a székhely bérlés talán sokkal inkább helyes abban a formában, hogy cím bérlés. Vagyis, valahol a kettő között mozog az igazság, mert a címet kapjuk meg papíron tényleges iroda nélkül, azonban kapunk mellé olyan szolgáltatásokat, amivel gyakorlatilag egy titkárnőt kiváltanak és még tárgyalót is lehet igénybe venni. Szóval valóban, valahol a két dolog között lehet az igazság.

A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon több lehetőség van a székhely bérlés megrendelésére, egészen pontosan kettő. Az egyik a 29 900 forintos csomag, amelyért cserébe 6 hónapig kapunk székhelyet, plusz egy grátisz hónapot is kapunk még mellé. A másik csomag pedig 39 900 forint, amelyért szintén ugyanazt kapjuk. A különbség csupán annyi, hogy hova szól a székhelyszolgáltatás. A drágább verzió Újlengyelbe, ahol nem kell iparűzési adót fizetni – ezért kerül maga a szolgáltatás egy kicsit többe. Az olcsóbb verzió pedig Budapestre, ahol van egy budai és egy pesti iroda is.

A kedvező árak mellett számos más érv szól emellett a cég mellett, amelyet közzé tesznek a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalukon. Így például ott van a listán a sokéves tapasztalat, amivel segíteni tudják a vállalkozókat a székhely bérlés terén. De ugyanúgy szerepel a felsorolható dolgok között a pénzügyi stabilitás, amelyről még minősítést is kaptak egy nemzetközileg nagy becsben tartott cégtől. Emellett az is garanciát nyújt a szolgáltatás minőségére, hogy kiemelik, hogy a 7/2017.(VI.1) IM rendelet szerint nyújtják székhelyszolgáltatásukat. Tehát ha egy megbízható céget keresnétek arra a célra, hogy a székhely bérlés gyorsan és egyszerűen menjen, valamint a későbbiekben is stabil maradjon, akkor ez a vállalkozás mindenképpen jó választásnak tűnik.