Berendeztem a saját irodámat.

Szponzorált tartalom

BestMarkt
BestMarkt

Egy ideje lehetőséget kaptam, hogy otthonról dolgozzak, ami számomra nagy könnyebbség, mert a munkám mellett egy egyetemi szakot is elkezdtem, ráadásul a beutazgatás is sok időt elvett a napomból. Mivel ügyfélszolgálatosként dolgozom, fontos, hogy alaposan átlássam magam körül a dolgokat, minden kéznél legyen, amire épp szükség van, ezért mindenképpen ki akartam alakítani egy kellemes hangulatú home office irodát a dolgozószobám egyik felében. Ehhez persze új felszereléseket és eszközöket is be kellett szerezzek, amiket a https://www.bestmarkt.hu oldaláról könnyedén meg tudtam rendelni. A BestMarkt valójában leginkább műszaki, illetve elektronikai berendezésekkel, kiegészítőkkel, alkatrészekkel és gépekkel foglalkozik, de szerencsére sok más kategóriában is lehet hasznos termékekre bukkanni. Vettem már tőlük játékot az unokahúgomnak, barkácsgépeket apukámnak, hajvasalót és bőrápolási termékeket anyukámnak, és egy gumimedencét is a kertünkbe. Azért szeretem ezt az áruházat, mert rendkívül gyorsan kézbesíti a rendeléseket, ha 4 óráig leadjuk azt, már másnap garantáltan küldik a csomagot. Ráadásul van lehetőség a vásárolt termék visszavitelére is, így attól sem kell tartani, hogy a nyakamon marad egy tévesen rendelt, vagy hibás termék. Persze a műszaki cikkekre szerviz garancia is jár, amennyiben minden tartozékot hiánytalanul megőrzünk, és a gyári csomagolásban tudjuk visszavinni az árut a szervízbe.

Nekem most leginkább irattárolókra, spirálozó gépre, tűzőgépre, szöveg kiemelőkre, asztali írószer rendezőkre, kapocs kiszedőre és egy felíró táblára volt szükségem, amelyeket mind meg is találtam az áruház kínálatában. Ezen kívül beszereztem náluk egy nyomtatót is, hogy akkor se kelljen külön beutazgatnom a munkahelyemre, ha épp papírformában lenne szükségem egy iratra.

Bár sose volt még szükséges felvennem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de a weboldalon megtaláljuk az alkalmazottak elérhetőségét és ha bármilyen probléma felmerülne könnyedén kapcsolatba léphetünk velük. Ha pedig valamilyen termékkel elégedetlenek vagyunk lehetőség van online vitarendezést is kérni, így megspórolva ezzel is az utazgatást.

A https://www.bestmarkt.hu -n ráadásul a gyakran frissülő termékkínálaton túl, rendkívül jó áron tudunk beszerezni szinte mindent, amire szükségünk lehet.