Bútorszerelés árak, információk költözéshez.

Szponzorált tartalom

bútorszerelés árak
bútorszerelés árak

Hiába szól mellettük annyi előny, a tömörfából készült bútorok nagyon drágák, ezért a legtöbben a bútorlapos, lapraszerelt darabokat vásárolják meg. Ezeket szétszerelt állapotban vásárolhatjuk meg, az összeszerelésükről nekünk kell gondoskodni. Ha ez már megtörtént, de költözésre kerül a sor és szét kell szerelni a bútorainkat, akkor okkal merülhetnek fel különféle aggodalmak ezzel kapcsolatban.

Mivel sérülékenyebb, gyengébb anyagból készülnek, érdemes óvatosabban eljárni a szerelés során, a csavarokat és egyéb alkatrészeket pedig felcímkézve elcsomagolni, hogy amikor összeszerelésre kerül a sor, ne hiányozzon belőle semmi.

Ha úgy érzed, hogy ez a feladat túlságosan bonyolult, vagy inkább fókuszálnál a költözés egyéb teendőire, akkor lehetőséged van kedvező bútorszerelés árak mellett igénybe venni a költöztetők lapraszerelt bútorszerelés szolgáltatását!

Mit jelent ez a gyakorlatban? Amikor költözni készültök, felkeresed a költöztető céget. Elmondod nekik, hogy milyen mértékben bútorozott az ingatlan, van-e lift vagy lépcsőn kell lehordani a cuccokat. Meg fogják kérdezni, hogy igényt tartasz-e segítségre a bútorok szétszereléséhez és összeszereléséhez vagy Te jelzed feléjük effajta igényeidet. Elmondják mennyibe kerül majd ez a szolgáltatásuk, de meg is nézheted az árakat a tehertaxis.hu oldalon a bútorszerelés árak menüpont alatt.

Ha nincs rá időd vagy egyszerűen nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor hidd el, jobb megoldásra nem is találhatnál! Megspórolhatod a feszültséget magadnak ezzel kapcsolatban és ráadásul biztos lehetsz benne, hogy minden csavar a helyére fog kerülni a végén. Más dolgod nem is lesz ezzel, minthogy feltedd a polcokra a könyveket és egyéb holmikat, hogy megágyazd az összeszerelt ágyat és telepakold a igényesen összeszerelt konyhabútort az edényeiddel.

Nem csak lapraszerelt bútorokhoz, hanem bármilyen bútorhoz elérhető a bútorszerelés, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy milyen anyagból készültek a bútoraid. Az viszont számít, hogy mennyire bonyolult az össze és szétszerelés, amit a helyszíni felmérés során pillanatok alatt megállapítanak a tapasztalt szakemberek.

Az elemes bútorszerelés árak ágyak és asztalok, valamint hagyományos méretű szekrények esetében 10000-16000 Ft darabáron kerülnek elszámolásra, melyhez társul a költöztetés óradíja továbbá. Egy nagyobb gardróbnál már nehezebb a dolog, hiszen kialakítástól függően több ideőre lehet szükség a szétszedéséhez és az összerakásához. Persze semmi sincs kőbe vésve, mindig az adott bútordarab milyensége dönti el, hogy mennyibe kerül a szerelés.

Tekintve, hogy egyes darabok igencsak sérülékenyek, nagyon fontos, hogy olyasvalaki végezze a szerelésüket, aki ért is hozzá, akinek van elég tapasztalata. Ezzel elkerülhető, hogy sérüljön a bútor, amire a szállítás során is nagy figyelmet fordít a Tehertaxiban Otthon költöztető cég. Szolgáltatásaik között minden megtalálható, amire csak szükség lehet egy költözésnél, köztük a bútorszerelés is, ami árak szempontjából kedvező megoldásokkal tud szolgálni, ha nem akarsz órákat eltölteni az ágy vagy szekrények összeszerelésével!