Autómentés Horvátországból expressz gyorsasággal!

Szponzorált tartalom

autómentés Horvátország
autómentés Horvátország

Ezernyi oka lehet annak, hogy a külföldi utat meg kell szakítani egy-egy autós probléma miatt. A műszaki gondok teljesen váratlanul is érhetnek bennünket a legnagyobb igyekezet ellenére is. Hiába készítettük fel az autót, egy defekt vagy egy akkuprobléma könnyedén keresztbe húzhatja a terveket. Kire számíthatunk a horvát határon túl?

Professzionális megoldásokkal élhetünk, ha az autómentés Horvátországból kell, hiszen a pécsi autómentő villámgyorsan a helyszínre tud érkezni és azonnal tud segíteni! 40 kilométerre a határról tudnak indulni, ami nagyon közel van, ezért a kiérkezési idő is rövidebb. Legyen szükség autómentésre Zágráb, Zadar, Split, Osijek vagy éppen Vir sziget területéről – SOS megoldásokkal élhetünk!

Az még talán a legkevésbé szerencsétlen helyzet, amikor lemerül az akkumulátor, ha defektet kapunk. Ezeknél sokkal nagyobb baj, ha valamilyen baleset miatt kell autómentőt hívni Horvátországból. Ilyenkor az ember nem elég, hogy aggódik a személyi sérülések és az autó állapota miatt, de valahogyan meg kell oldania azt is, hogy a kocsit elszállítsák és hogy hazajussanak az utasok.

Semmi pánik, az autómentést nem csak a gépkocsira biztosítja az automentopecs24.hu, hanem az utasok szállítására egyaránt! Az E65, E70 és E71 autópálya területén, illetve számos horvátországi településen áll rendelkezésre az autómentés. A pécsi cég azért jó választás, mert közel van a horvát-magyar határhoz, emiatt rekord gyorsasággal tudnak a helyszínre érkezni. Az idő sokat számít, hiszen az út mellett ragadni nem csak kellemetlen, hanem veszélyes is.

A balesetek és az autók műszaki hibái olyan helyzeteket idéznek elő, amit senki sem tud előre megjósolni. Legalábbis optimális esetben nem, mert előfordulhat, hogy rajtunk kívülálló okok miatt történik meg a baj. De az a lényeg, hogy van hazai segítség és ha ragaszkodik hozzá az ügyfél, hogy marad Horvátországban, akkor helyi autószerelőt is tudnak javasolni.

Amikor valami egyszerűbb probléma adódik és nem szeretné megszakítani a nyaralást, utazást, akkor nem muszáj hazaszállítani a gépjárművet és utasokat. Az is megoldható, hogy ott helyben orvosolják a problémát, amennyiben lehetséges. Minden eshetőségre felkészülve, profi megoldásokat érhetünk el az autómentővel, melynek weboldalán azt is megtekintheti az érdeklődő, hogy melyik városokban és helyeken biztosítják szolgáltatásaikat.

Az autómentés Horvátországból csereautóval is történhet, vagyis ilyenkor az ügyfélnek biztosítanak egy megfelelően működő személygépkocsit annak érdekében, hogy folytatni tudja az útját. A meghibásodott vagy balesetes autót pedig hazaszállítják. Amennyiben saját autószerelője van, úgy ha lehet, hozzá viszik az autót, de ők is tudnak segíteni a javításban.

Amikor balesetről van szó, a kárügyintézés és az egyéb teendők újabb terhet róhatnak az egyébként is zaklatott utasokra. Jogi segítségnyújtási igénye esetén szintén bizalommal fordulhatunk hozzájuk!