Így mentettük meg a születésnapi partit.

Szponzorált tartalom

csatornakamerázás
csatornakamerázás

A nagymamám nyolcvanadik születésnapját ünnepeltük a múlt hónapban. Megadtuk a módját, hiszen az ember nem mindennap lesz nyolcvan éves.

Egy nagyon kedves, humoros és lélekben még mindig fiatal idős hölgyről beszélünk, így igazán nagy örömmel szerveztük le neki ezt a kis bulit a házunkban.

Elkészítettük neki a gyermekkora kedvenc ételeit, így egy kis nosztalgiát is sikerült belecsempészni ebbe a szép alkalomba.

Az ajándékainknak is nagyon örült, és nem csak Ő, de mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon remélem, hogy a kilencvenedik születésnapját is majd ilyen módon ünnepelhetjük meg.

Egyébként a születésnapi ünnepség majdnem meghiúsult, mert történt egy kis kellemetlenség. Azt, hogy ezt sikerült elhárítani, csak is a vizszereles.net szolgáltatójának köszönhetjük.

Valami nagyon elromlott a vízvezetékünkkel, aminek sajnos jól látható jelei is voltak. Mivel csak pár nap volt hátra a nagy alkalomig, ezért azonnal felhívtuk őket, és megkértük őket, hogy lehetőleg minél előbb jöjjenek ki hozzánk. Hatalmas meglepetésünkre azt mondták, hogy akár egy órán belül már ott lesznek nálunk, ha szeretnénk. Természetesen mi éltünk ezzel a lehetőséggel, és az egy óra elteltével már valóban ott voltak az ajtónk előtt.

Valahol csőtörés volt, ez elég hamar kiderült. Én attól féltem, hogy le kell majd bontani a háznak a felét ahhoz, hogy megtalálják a problémás részt, azonban erről szó sem volt, hiszen ők a csatornakamerázás módszerét alkalmazzák. Képzeljünk egy modern eszközt, amit csőkamerának is szoktak hívni. Ez a berendezést bevezették a vízrendszerünkbe, és a segítségével sikerült meglehetősen nagy pontossággal meghatározni azt, hogy hol lesz majd szükség egy kis bontásra.

Én komolyan arra számítottam, hogy ez a munka sokkal több törmelékkel és mocsokkal fog járni, de ezeknek a mértéke minimális volt, köszönhetően ennek a csúcs szerkezetnek.

Szóval, ha nektek is hasonló gondotok akad a jövőben, akkor inkább hívjátok egyből őket, mert a csatornakamerázás segítségével, minden simábban és gyorsabban fog menni. Ráadásul ez a csapat nem csak a hibának a megtalálásában jó, de annak a kijavításában is. Egyszerűen minden mellettük szól!