Mindig a megelőzés a leginkább célravezető.

Szponzorált tartalom

gumidiszkont.hu
gumidiszkont.hu

A látásom már nem az igazi, sajnos évről évre egyre romlik. Persze nem nyugszom ebbe bele teljesen, minden évben többször járok szemészetre, és az ott kapott eredményeknek megfelelően cseréltetem a szemüvegemben a lencsét. Mindig azt vallottam, hogy sokkal könnyebb egy dolgot karban tartani, mint akkor kapadozni, amikor már ég a ház, amikor már komolyabb baj következett be. Hosszútávon az sokkal célravezetőbb szerintem, ahogyan én csinálom a dolgokat, mert, ha évekig húznám-halasztanám a szemvizsgálatot, lehet, hogy sokkal tovább romlana a szemem, mint most így. Ugyanígy vagyok az autóm gumiabroncsaival is. Mindig figyelem, hogy megfelelő állapotban legyenek, és ha esetleg úgy érzem, hogy már nem biztos, hogy olyan jó szolgálatot tesz, akkor ideje újat venni. Egy ideje már nem személyesen járok vásárolni, hanem rendelek a gumidiszkont.hu oldaláról. Sokkal kényelmesebb, mert van házhoz szállítási lehetőség. Ráadásul tudok bankkártyával is fizetni, ami nekem nagyon jó, mert szinte sosincs nálam készpénz. Ezért nem szeretem, amikor a futároknál nem lehet kártyával fizetni, mert nekem az egy plusz út. Elmenni időben az automatához, levenni a pénzt, majd hazamenni, és végül kifizetni a futárnak.

Amikor kerestem, hogy melyik lesz nekem vajon a megfelelő, a gumikereső funkciót hívtam segítségül, ami a gumidiszkont.hu egyik nagy előnye szerintem. A keresést nagyon leegyszerűsíti, és egy csomó időt és energiát tudunk spórolni azzal, hogy kevesebb termék közül kell kiválasztanunk azt, ami nekünk a legjobban megfelel. Én amúgy is olyan ember vagyok, aki célirányosan szeret olyan dolgok között válogatni, ami biztosan megfelel az igényeimnek. Nem szeretek feleslegesen termékek között böngészni. Szerintem például az is a gumidiszkont.hu mellett szól, hogy egy teljesen magyar tulajdonú cég ők, akik tudnak magyar áfás számlát kiállítani. Ez sokaknak hasznos lehet, például azoknak, akiknek az autójuk céges néven van. Nyilván ezeknél az autóknál is rendszeresen meg kell ejteni a gumiabroncs cserét, és mivel a cég tud áfás számlát adni, ennek nem lehet akadálya.

Lehet olvasni a honlapjukon, a gumidiszkont.hu-n, hogy nagy szakértelemmel rendelkeznek, hiszen már 19 éve foglalkoznak gumiszereléssel, és a gumik forgalmazásával. Ez idő alatt biztosan láttak már egyet s mást, biztos vagyok benne, hogy nagyon új dolgot nem tudunk nekik mutatni. Nekem mindig egy nagyon jó fokjelző, ha egy cég ilyen sokáig fenn tud maradni. Hiszen ez azt jelenti, hogy jó minőségű szolgáltatást nyújtanak, és megbízhatóak, mert hát biztos nem tudtak volna ennyi ideje sikeresen működni, ha ez nem így lenne. Így aztán nem aggódtam a gumidiszkont.hu-ról való rendeléssel kapcsolatban. De nem csak házhoz szállítással lehet rendelni, hanem lehet választani a személyes átvételt is. Ezt a miskolci telephelyükön lehet megtenni, akinek ez esetleg szimpatikusabb lehetőség lenne. Mivel én nem messze lakom Miskolctól, elővigyázatosságból először én is így rendeltem, és személyesen mentem el érte arra címre, ami meg van adva a weboldalon. Feleslegesen aggódtam, mert minden rendben volt nem csak a termékkel, hanem a szállítással is. Ezután döntöttem úgy, hogy sokkal fontosabb nekem az időspórolás és a kényelem, mint hogy paranoiából személyesen furikázzak el minden alkalommal a nagy gumiabroncsokért. Én nagyon örülök, hogy rátaláltam a gumidiszkont.hu-ra, mert szó szerint megkönnyíti az életem, és persze ezzel az autóm élettartamát is meghosszabbítja. Mert, ha rajtam múlna, lehet mindig tovább húznám-halasztanám a gumicserét, mint amúgy kellene!